Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | 1 izb. byt v projekte Byty Broskyňová v Miloslavove

Základné informácie

Interné ID: 12294574
Ulica: Agátová
Mestská časť: Alžbetin Dvor
Obec: Miloslavov
Okres: Senec
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 1-izbový byt

BOSEN | 1 izb. byt v projekte Byty Broskyňová v Miloslavove

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Bosen Group ponúka na predaj exkluzívne 1 izbový byt v novostavbe v Projekte Byty Broskyňová. Byt sa nachádza na ulici Agátová v Miloslavove. 

Bytový dom: ide o projekt  Byty Broskyňová, moderný a cenovo dostupný štartovací byt, tehlový zateplený bytový dom s výťahom.  Kolaudácia na jar 2024.  V rámci areálu je množstvo zelene, detské preliezačky, lesík.

BYT: 1 izbový byt o celkovej výmere 28,35 m2 z toho byt je o výmere 26,37 m2 a loggia o výmere 1,98 m2 a vonkajšie parkovacie státie, teplovodné podlahové kúrenie.  Nachádza sa na 3. poschodí zo 4.  Byt sa predáva v stave holobyt.

Dispozícia: Vstup do bytu tvorí chodba vstupom do kúpeľne.  Z chodby sa otvára veľký priestor pre kuchyňu a obývačku so vstupom na loggiu.

Lokalita: Bytový dom sa nachádza v tichej lokalite Miloslavova, časť Alžbetin Dvor neďaleko borovicového hájika s vidieckym nádychom. Pred bytovkou je detské ihrisko a pár metrov škôlka. Dedina poskytuje plnohodnotné bývanie s veľmi dobrou občianskou vybavenosťou ako škola, škôlka, lekár, pošta, potraviny, obchodné centrum, vlaková a autobusová zástavka, detské  športové ihrisko, v blízkom okolí je jazero, kde sa dá kúpať, športové vyžitie v Šamoríne X-bionic, cyklotrasa v Dunajskej Lužnej, rybolov. Rýchle napojenie sa do Bratislavy cez diaľničný obchvat R7 a D4. 

PARKOVANIE: vlastné vonkajšie parkovacie státie 

Cena: 94.000€ byt a parkovacie státie 7.000€

Úvodná fotka k inzercii je vizuál. 

Realitný maklér: Renáta Stopiak, + 421 915 089 319

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
28.35 m2
Podlahová plocha:
28.35 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
1
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
holopriestor
Loggia:
áno
Výťah:
áno
Rok kolaudácie:
2024
Poschodie:
3
Celková plocha:
28.35 m2
Plocha loggie:
1.98 m2
Počet logií:
1
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Kanalizácia:
áno
Vykurovanie - podlahové:
áno
Optická sieť:
áno
 

INFORMATÍVNA ÚVEROVÁ KALKULAČKA

 

MAKLÉR

Bc. Renáta Stopiak

realitná maklérka

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti