Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

LEMONSAI | Na predaj: Pozemok určený na stavbu RD, Rusovce

  • Info o cene v RK

Základné informácie

Interné ID: 0424
Obec: Bratislava-Rusovce
Okres: Bratislava V
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemok pre rodinné domy

LEMONSAI | Na predaj: Pozemok určený na stavbu RD, Rusovce

Popis nehnuteľnosti

LEMONSAI Vám ponúka pozemok na stavbu rodinného domu v projekte CONDOMINIUM Rusovce.

POZEMOK:  výmera 757 m2  (z toho vlastný pozemok 659 m2 a 1/5  podiel na spoločnej vnútroareálovej komunikácii a parkovaní vo výmere 98 m2) pre výstavbu dvojpodlažného rodinného domu.

LOKALITA:  Pozemok sa nachádza v súkromnom uzavretom kondomíniu piatich rodinných domov s vlastnou prístupovou cestou a uzavretou bránou v pamiatkovej zóne mestskej časti Bratislava – Rusovce. Projekt je situovaný oproti Rusovskému kaštieľu. Top lokalita s výbornou občianskou vybavenosťou, v blízkosti s lesoparkom Rusovského kaštieľa. Blízkosť chránenej krajinnej oblasti Dunajské Luhy je veľkou pridanou hodnotou pre každého kto rád a často trávi čas v prírode. Rusovce sú vyhľadávanou rekreačnou lokalitou len 15 minút autom z centra Bratislavy. V blízkosti sú hraničné prechody Kitssee a Rajka. Pre milovníkov cyklistiky je tu 6 cyklotrás. Rodiny s deťmi si prídu na svoje na detských ihriskách, v mestskej časti sa nachádzajú kvalitné reštaurácie a kaviarne. V Rusovciach sa náchádza aj jazdecký klub. V blízkosti pozemku je zastávka MHD. 

CENA: Informácie sú k dispozícii v realitnej kancelárii

MAKLÉR

Jana Andreidesová

+421903777690

jana.andreidesova@lemonsai.sk

Lemonsai je oficiálny partner Realitnej kancelárie Bosen Group, ktorá je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

 

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Celková plocha:
757 m2
 

MAKLÉR

Mgr. Jana Andreidesová

realitná maklérka

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti