Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Na prenájom prémiový 4-izbový byt, 147m² + 11m² terasa, 2x garáž, Košická ul., Bratislava

  • 2 500 €/mesiac

Základné informácie

Ulica: Košická
Mestská časť: Nivy
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 4-izbový byt

BOSEN | Na prenájom prémiový 4-izbový byt, 147m² + 11m² terasa, 2x garáž, Košická ul., Bratislava

Popis nehnuteľnosti

BOSEN GROUP vám ponúka na prenájom veľkometrážny prémiový 4-izbový byt v top lokalite so zasklenou terasou, luxusným vybavením a dvomi parkovacími státiami.

BYT: Celková rozloha bytu je 158m², z toho 11m² tvorí zasklená terasa. Nachádza sa na 11. nadzemnom podlaží s výťahom, je presvetlený a ponúka nádherný výhľad na Bratislavu a okolie. K dispozícii je od 1.9.2024.

ZARIADENIE: Byt sa prenajíma plne zariadený a ponúka veľký komfort. K vybaveniu patria stropný chladiaci systém v celom byte, japonská toaleta, vaňa, sprchový kút, veľká posteľ 200x220 cm, výborne odhlučnené trojsklá, digitálne riadená domácnosť systémom Crestron, spotrebiče značky Miele, vinotéka, práčka, sušička, Bose home cinema systém a Bose audio systém v kúpeľni a na terase, optický internet, nová 82-palcová TV, dostatok úložného priestoru priamo v byte, čipový systém, bezpečnostný alarm a strážna služba od 8:00 do 18:00.

PARKOVANIE: Dve garážové státia v suteréne budovy.

LOKALITA: Košická ulica v Bratislave je lokalita na východnom okraji mesta, v mestskej časti Ružinov, len pár minút jazdy od historického centra. Táto oblasť je známa perfektnou infraštruktúrou. Blízkosť nákupných centier OC Nivy a Eurovea robí túto lokalitu atraktívnou pre rodiny aj mladých profesionálov. Vynikajúce spojenie prostredníctvom verejnej dopravy, vrátane autobusov a električiek a všetko podstatné na dosah ruky poskytuje obyvateľom množstvo pracovných príležitostí aj pohodlný mestský život.

CENA: Prenájom bytu + 2 garážové státia 2500 EUR + energie 400 EUR / mesiac / 4 osoby.

DEPOZIT: Vo výške dvojmesačného nájomného.

Realitný maklér: Petr Mík   tel.: +421 911 150 233

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena zahŕňa poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti. 



 
 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
147 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
4
Terasa:
áno
Garáž:
áno
Výťah:
áno
Poschodie:
11
Celková plocha:
158 m2
Terasa plocha:
11 m2
Počet garáží:
2
Vykurovanie - centrálne:
áno
Internet:
áno
Optická sieť:
áno
 

MAKLÉR

Petr Mík, LRM.

realitný maklér

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti