Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDANÉ - BOSEN | 3 izbový byt s loggiou, Petržalka, 73 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Ing. Matej Karel

realitný maklér

+421 902 142 882
karel@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Bosen Group Vám exkluzívne ponúkal na predaj 3 izbový byt s loggiou na 3. poschodí bytového domu. Nachádza sa v blízkosti Chorvátskeho ramena a jazera Veľký Draždiak, na ulici Žehrianska, Bratislava – m.č. Petržalka.

BYT: Celková rozloha bytu je 72,75 m2, z čoho loggia tvorí 3,43 m2 a pivničná kobka 1,22 m2. Nachádza sa na 3. poschodí z celkových 8. Byt je priechodzí a orientovaný na severnú a južnú stranu.

DISPOZÍCIA:  Za vstupnými dverami sa nachádza predsieň s prechodom do všetkých troch samostatných izieb. Po ľavej strane sa nachádza detská izba, za ktorou je spálňa.  Na pravej strane je priestranná obývacia izba, za ktorou je umiestnená samostatná kuchynská časť s výstupom na loggiu. Kúpeľňa je spojená s toaletou. Lepšiu predstavu získate vďaka 3D virtuálnej prehliadke nižšie.

3D VIRTUÁLNA PREHLIADKA: https://my.matterport.com/show/?m=UVJq6HhVkvZ

ZARIADENIE:  Byt sa predáva čiastočne zariadený. V predsieni je botník, skriňa s policami a priestorom na vešanie kabátov. V obývacej izbe sa nachádza pohovka, konferenčný stolík, stolík pod TV, manželská posteľ, komoda a skriňa. Detská izba je vybavená posteľou, písacím stolom so stoličkou s skriňou. Spálňa disponuje manželskou posteľou s nočným stolíkom, písacím stolom so stoličkou a skriňou. Kuchynská časť je vybavená kuchynskou linkou s elektrickým sporákom, elektrickou rúrou, chladnička s mrazničkou a jedálenským stolom s dvoma stoličkami. V kúpeľni je sprchový kút, umývadlo so skrinkou, práčka.

PARKOVANIE:  Verejné parkovanie v blízkosti bytového domu.

LOKALITA:  Žehrianska ulica a jej okolie je obľúbenou časťou Petržalky vďaka blízkosti Chorvátskeho ramena a zelene navôkol s možnosťami na prechádzky či cyklistiku. Určite oceníte aj potraviny Tesco, ktoré sú pár metrov od bytového domu. V blízkosti sú aj reštaurácie a podniky, fitness centrum, plaváreň, bežecká dráha, Zdravotné stredisko, materská škôlka a základná škola, či viaceré detské ihriská. Dobrú dopravu do mesta zabezpečuje zastávka MHD Žehrianska s viacerými linkami do starého, alebo nového mesta.

CENA:  169.990 € byt a pivničná kobka.

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.