Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Základné informácie

Obec: Ratka
Okres: Lučenec
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

BOSEN | Na predaj rodinný dom v krásnom prostredí, Ratka, 3687m2

Popis nehnuteľnosti

Bosen Lučenec exkluzívne ponúka výnimočnú nehnuteľnosť v krásnom prostredí. Ten kto si hľadá kľud mimo mesta ale blízko mesta tak lokalita Ratka a táto nehnuteľnosť môže byť ako pre nich stvorená. Pravdepodobne nemusíme predstavovať túto vyhľadávanú lokalitu kde sa za posledné roky postavilo niekoľko novostavieb. Okrem toho je známa hlavne svojou tichou, kľudnou lokalitou ktorá je obklopená prekrásnou prírodou z každej strany. Rodinný dom a tento rozsiahly pozemok vám zaručia jednoznačný kľud a pocit polosamoty, totižto dom nesusedí len z jednej strany.

Nehnuteľnost má široký potenciál využitia:

1 – môžete tu len proste bývať a užívať si ticho, polosamotu s veľkým pozemkom o rozlohe 3687m2.

alebo

2 – tu môžete bývať a podnikať  v jednom. Priestoru je tu určite dosť prípadne aj na ďalšie stavby

alebo

3 – ak vy práve nepotrebujete taký veľký pozemok tak je tu ešte stále možnosť, časť pozemku odpredať ako stavebné pozemky.

DOM: Poschodový rodinný dom bol postavený z kvalitných materiálov v 80-tych rokoch, a je čiastočne zrekonštruovaný. Je tu nová strecha s plechovou krytinou, plastové okná, vchodové dvere, v interiéri sa menili radiátory. Okrem toho je dom vo veľmi zdravom stave vhodný na ďalšie úpravy podľa predstáv nového majiteľa. Vďaka svojej orientácie a veľkým rohovým oknám je dom krásne svetlý po celý deň. Celková rozloha pozemku predstavuje 3687m2 z čoho je 663m2 zastavaná plocha na ktorej leží samotný dom, hospodárska budova s garážou a letnou kuchynkou.

DISPOZÍCIA:

Prízemie – Predsieň, chodba, 2x izba, 1x kuchyňa, kúpeľňa s toaletou, špajza, technická miestnosť. (Prízemie je vhodné aj na využitie dennej časti s kuchyňou veľkou obývacou izbou, prípadne s výstupom na terasu ktorá sa prípadne môže pristavať v prednej časti)

Poschodie – Chodba, 3x izba, kuchyňa, kúpeľňa s toaletou. (Poschodie je vhodné na využitie nočnej časti)

IS: Vykurovanie je v dome na tuhé palivo, voda je čerpaná z vlastnej studne, odpad riešený žumpou, elektrika 240/380 v.

POZEMOK: Rovinatý pozemok s celkovou rozlohou 3687m2, má veľmi dobú orientáciu a preto je vhodný aj pre ďalšie stavby alebo pestovanie.

LOKALITA: Obec Ratka je veľmi obľúbená lokalita hlavne pre výstavbu nových rodinných domov. Tí ktorý si hľadajú bývanie v kľude, tak táto nehnuteľnosť vám jednoznačne garantuje. V obci Ratka okrem krásnej prírody, dobrých susedov, farmy, nájdete aj vodnú nádrž. Priamo v centre obce je k dispozícii obecný úrad, pošta, obchod, pohostinstvo, cukráreň. Mesto Fiľakovo je vzdialená len na 4km, okresné mesto Lučenec 15km, termálne kúpalisko Rapovce 10km, maďarské hranice sú tiež len 10km.

VÝHODY: 

  • Výnimočná lokalita s krásnou prírodou
  • Veľká Záhrada ktorá ponúka široké možnosti využitia prípadne aj odpredania na výstavbu nových rodinných domov
  • Dom je vhodný k nastahovaniu aj ihneď
  • Vhodný na hypotekárny úver

 

Realitný maklér: Vojtech Bari, Tel: +421907347770, Email: bari@bosen.sk

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

 

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
3687 m2
Stav:
čiastočne prerobený
 

INFORMATÍVNA ÚVEROVÁ KALKULAČKA

 

MAKLÉR

Vojtech Bari

manažér

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti