Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Prenájom nezariadený 2 izbový klimatizovaný byt v novostavbe NUPPU, Hraničná, Ružinov, 50 m2

  • 650 €/mesiac
    150€/energie

Základné informácie

Interné ID: 12115565
Ulica: Hraničná
Mestská časť: Prievoz
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt

BOSEN | Prenájom nezariadený 2 izbový klimatizovaný byt v novostavbe NUPPU, Hraničná, Ružinov, 50 m2

Popis nehnuteľnosti

Bosen Group Vám ponúka na prenájom nezariadený,  2 izbový byt v novostavbe NUPPU, Hraničná ulica, Bratislava - Ružinov. Súčasťou prenájmu je aj pivničná kobka a garážové státie.

NUPPU: Ponúka príjemné mestské bývanie s rodinnou atmosférou. V rámci zeleného areálu nájdete zónu na cvičenie, bežeckú dráhu, grilovaciu zónu, detské ihriská, ping-pongové stoly či priestor na venčenie. Veľkou výhodou je aj spoločenská miestnosť, vhodná na oslavy s kompletným zariadením (kuchynka, gauč, TV, stoly so stoličkami, stolný futbal).

BYT: Výmera bytu je 49,69 m2 + 7,58 m2 je loggia a 2,15 m2 pivničná kobka. Byt sa nachádza v novostavbe s výťahom na 5./6. poschodí s orientáciou na západ. 

DISPOZÍCIA: Byt pozostáva z predsiene, obývacej izby spojenej s kuchyňou a s výstupom na loggiu, spálne, kúpeľne vaňou a toaletou.

ZARIADENIE: Byt sa prenajíma nezariadený. V byte sa nachádzajú plastové okná, klimatizácia v obývacej izbe, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (sklokeramická varná doska, elektrická rúra, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu), vstavaná skriňa v chodbe, skriňa v spálni.

PARKOVANIE: Garážové státie so samostatným vstupom.

LOKALITA: Byt sa nachádza v príjemnej časti Ružinova, s množstvom zelene, detských a športových ihrísk či zóny na grilovanie. V pešej dostupnosti nájdete reštauráciu, potraviny Kraj, kaderníctvo, lekáreň, kaviareň, školu či škôlku. Výhodou je aj blízkosť Štrkoveckého či Ružinovského jazera, Park Andreja Hlinku alebo nákupné centrum Retro. V blízkosti bytového domu je tiež zastávka MHD, vybudovaná cyklotrasa a priame napojenie na diaľnicu D1.

CENA: 650 €/mesiac nájom + 150€/mesiac energie + depozit vo váške 800 € + provízia pre RK vo výške 400€.


Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena zahŕňa právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
57 m2
Úžitková plocha:
50 m2
Poschodie:
5
Loggia plocha:
7,58 m2
Loggia:
áno
Počet podlaží:
6
Počet izieb:
2
Balkón:
áno
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Energetický certifikát:
A
Klimatizácia:
áno
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Zariadenie:
nezariadený
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
nie
Pivnica:
áno
 

MAKLÉR

Mgr. Martina Jančiová

Property manager

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti