Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Na predaj zariadený 3 izbový byt s garážou - Trenčín

  • REZERVOVANÝ

Základné informácie

Ulica: Halalovka
Mestská časť: Juh II
Obec: Trenčín
Okres: Trenčín
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

BOSEN | Na predaj zariadený 3 izbový byt s garážou - Trenčín

Popis nehnuteľnosti

Bosen Group Vám ponúka na predaj v novostavbe zariadený 3 izbový byt v meste Trenčín na ulici Halalovka s garážou a parkovacím miestom.

BYT: Celková výmera je 85 m2 , loggia v obývačke 14,5 m2. Byt sa nachádza na 3/5 poschodí a je orientovaný na juhovýchod. Byt sa predáva zariadený = laminátové podlahy, interiérové dvere, kúpeľňa a WC vrátane sanity, kuchynská linka na mieru, obývačková stena, pohovka a ostatný nábytok. Z bytu je výhlad na okolitú zeleň.

DISPOZÍCIA: Byt pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s vaňou a sprchovým kútom, samostatnej toalety s umývadielkom, obývačky, kuchyne, spálne a detskej izby. 

ZARIADENIE: Byt sa predáva zariadený tak ako je vidieť na fotografiách vrátane nábytku, spotrebičov ako sú práčka, sušička, inteligentné kúrenie ovládané mobilnou aplikáciu, exteriérové žaluzie, 2x klíma a podobne. (Klient si berie TV z obývacej izby, nábytok z detskej izby a malé spotrebiče)

LOKALITA:  Bytový dom sa nachádza na ulici Halalovka. V okolí bytového domu sa nachádza všetka občianska vybavenosť ako potraviny, detské ihrisko, parkovisko, škôlka, škola, obchod, lekár, zástavka a podobne. Rýchla dostupnosť do centra mesta.

PARKOVANIE: K bytu sa predáva garáž o rozlohe 24,5 m2 a parkovacie státie pred garážou. Do garáže je možnosť vstúpiť z bytového domu.

MAKLÉR: Ing. Martin Grunta
                 +421 911 083 672
                 grunta@bosen.sk

BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi  sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu správnych poplatkov, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuka financovania prostredníctvom hypotéky.

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
85 m2
Zastavaná plocha:
85 m2
Podlahová plocha:
85 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
3
Energetický certifikát:
A
Energetická náročnosť budovy:
Nízkoenergetický
Typ budovy:
skelet
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Loggia:
áno
Garáž:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Výťah:
áno
Rok výstavby:
2022
Rok kolaudácie:
2022
Počet poschodí od prízemia vyššie:
5
Pozícia:
vyššie poschodie
Poschodie:
3
Celková plocha:
85 m2
Plocha loggie:
14.5 m2
Počet logií:
1
Počet garáží:
1
Plocha garáže:
24.5 m2
Počet vonkajších parkovacích miest:
1
Orientácia:
juhovýchod
Vykurovanie - lokálne:
áno
Optická sieť:
áno
 

MAKLÉR

Ing. Martin Grunta

Riaditeľ pobočky

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti