Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | PRENAJATÉ 2 izbový priestranný zariadený byt na prenájom, Bratislava

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Ing. Michal Kulla, RSc.

partner, realitný maklér

+421 903 369 199
kulla@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt

Bosen Group Vám ponúka na prenájom štýlový a plne zariadený 2-izbový byt v žiadanej lokalite Ovocné sady v Bratislave. Byt sa nachádza na 6 poschodí moderného bytového domu. 

BYT: Byt má výmeru 44,9m2 z toho 2,8m2 je balkón. Nachádza sa v novostavbe Ovocné sady, na Ivanskej ceste v m.č. Ružinov. K bytu prislúcha aj pivničná kobka a vonkajšie parkovacie miesto priamo pred bytovým domom.

DISPOZÍCIA: Byt je veľmi dobre dispozične riešený. Vstupná chodba, priestranná spálňa so vsatavanou skriňou, obývacia časť spojená s kuchyňou a výstupom na balkón, kúpeľňa spojená s toaletou.  

ZARIADENIE: Byt je vybavený moderným nábytkom a všetkými potrebnými spotrebičmi, vrátane televízora, práčky a kuchynských spotrebičov.

LOKALITA: Ovocné sady sú modernou a vyhľadávanou rezidenčnou lokalitou v Bratislave. Táto dynamicky sa rozvíjajúca oblasť ponúka vynikajúcu infraštruktúru a všetky potrebné služby na dosah. Lokalita má vynikajúcu dostupnosť do centra mesta a na hlavné dopravné tepny. Blízka dostupnosť MHD umožňuje jednoduché cestovanie po celej Bratislave. V tesnej blízkosti nájdete aj nákupné centrá ako Avion, Pharros či Ikea. Vedľa domu je udržiavaný park, s detskými a fittness prvkami, či miesto na grilovanie.

CENA: 650 EUR nájom/ mesiac + 150 EUR energie/ mesiac + 50 EUR parkovacie státie/ mesiac + 800 EUR depozit + provízia RK

Byt je vhodný pre jednu, maximálne dve osoby a je voľný od 22.07.2024. V byte nie je dovolené domáce zviera.

Realtný maklér:  Ing. Michal Kulla RSc., +421 903 369 199, kulla@bosen.sk
 
Realitná kancelária MKRE je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti. MKRE je členom Bosen Group.