Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | 2 izbový apartmán na predaj, Jégeho ul. Bratislava

Základné informácie

Ulica: Jégého
Mestská časť: Nivy
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

BOSEN | 2 izbový apartmán na predaj, Jégeho ul. Bratislava

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária BOSEN GROUP Vám ponúka na predaj krásny 2 izbový apartmán na Jégeho ulici, mesto Bratislava - Starý Ružinov. Apartmán sa nachádza na 7. poschodí moderného bytového domu - Jégeho Alej a poskytuje komfortné bývanie v atraktívnej lokalite.

3D virtuálna prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=YaDL3vxXbbt

APARTMÁN: Celková výmera apartmánu je 50,96 m2 z toho 4,80 m2 balkón. Apartmán sa nachádza na 7/7 poschodí 15 ročného bytového domu s výťahom. Byt je orientovaný na severozápad.

DISPOZÍCIA: Apartmán je priestranný a svetlý, s vynikajúcim dispozičným riešením. Obytná časť je rozdelená na priestrannú chodbu, obývaciu izbu, spálňu, kuchyňu a kúpeľňu so sprchovým kútom a s toaletou. Z obývacej izby je prístup na balkón.

ZARIADENIE: Apartmán sa predáva zariadený. Má 2x klimatizačnú jednotku, plastové okná, exterierové žalúzie. Dostatok úložného Vám priestoru zabezpečí vstavaná šatníková srkiňa v chodbe. V spálni sa nachádza manželská posteľ, v obývacej izbe gauč, stôl so stoličkami, konferenčný stolík, televízia. Kúpeľňa je vybavená sprchovým kútom a skrinkou.

PARKOVANIE: K bytu neprislúcha parkovacie miesto, je možnosť verejného parkovania v okolí alebo prenajatia parkovacieho miesta.

LOKALITA: Bytový dom je situovaný v tichej a príjemnej časti Bratislavy s výbornou dostupnosťou do centra mesta a kompletnou občianskou vybavenosťou v blízkosti. Okolie ponúka množstvo zelene, parkov a možností na športové a rekreačné aktivity. Neďaleko nájdete nákupné centrum Centrál, ako aj mestské trhovisko Miletičova. V bezprostrednej blízkosti sa nachádzajú kaviarne, štadión Ondreja Nepelu, tenisový štadión, potraviny. Zo zastávky Tipos Aréna, ktorá je 5 min. chôdze chodia linky 39,47,53,60,61,63,78,163. Autom sa na letisko dostanete za 12 min., Eurovea 7 min. a Aupark 9 min. 

CENA: 220 000 €

Reality maklér: Sofia Babylonská, +421 948 780 469, babylonska@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným poriadkom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právne služby poskytované advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo pri prevode nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
50.96 m2
Podlahová plocha:
50.96 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
2
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Balkón:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Výťah:
áno
Rok výstavby:
2009
Počet poschodí od prízemia vyššie:
7
Pozícia:
posledné poschodie
Poschodie:
7
Celková plocha:
50.96 m2
Plocha balkóna:
4.8 m2
Počet balkónov:
1
Orientácia:
severozápad
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno
Kanalizácia - na pozemku - kanalizácia:
áno
Telefón:
áno
Internet:
áno
Optická sieť:
áno
 

INFORMATÍVNA ÚVEROVÁ KALKULAČKA

 

MAKLÉR

Sofia Babylonská

realitná maklérka

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti