Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

  • Info v RK

Základné informácie

Ulica: Šúdolská
Mestská časť: Klokočina
Obec: Nitra
Okres: Nitra
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

BOSEN | Unikátna vila v španielskom štýle, Nitra - Šúdol

Popis nehnuteľnosti

Bosen Group Nitra, Vám ponúka na predaj unikátnu 5 izbovú vilu so španielskym šarmom, nádhernou záhradou a bazénom na 14,5 árovom pozemku, v tichej lokalite Nitra – Šúdol.

DOM: Unikátna 5 – izbová vila sa nachádza v Nitre na Šúdolí. Ak sa chcete celoročne cítiť ako v Španielsku na dovolenke, máme pre Vás v ponuke túto nádhernú vilu, ktorá sa predáva zariadená. Celý pozemok lemuje plný murovaný plot, ktorý zaručuje plnohodnotné súkromie. Dom je v mierne svahovitom teréne, čo umožnilo vyniknúť architektúre domu a nádherným výhľadom z terás. Rok kolaudácie 2018 (iba 6 ročná novostavba).

DISPOZÍCIA DOMU: Jeho zastavaná plocha je 263 m2. Podlahová plocha vrchného poschodia je  241,2 m2 a spodného 90,51 m2 + vonkajšia terasa so sedením + terasa z pracovne.  Hlavný vstup do domu je situovaný v hornej časti pozemku.
Vrchné poschodie tvorí obytná zóna. V ľavej časti je priestranná kuchyňa s obývačkou a zimnou záhradou. V pravej časti sa nachádzajú 2 spálne (hlavná spálňa s walk-in šatníkom, druhá so šatníkovou skriňou), pracovňa (možnosť prerobenia na 3 spálňu) so vstupom na menšiu terasu, 2 kúpeľne s WC a technická miestnosť. Z oboch spální je prístup na vrchnú vonkajšiu terasu, odkiaľ je nádherný panoramatický výhľad na okolitú prírodu. Vonkajšia terasa je zároveň prepojená so zimnou záhradou.
Spodné poschodie je nezávislé od vrchného, nie sú vnútorne prepojené. Komfortné parkovanie pre 2 autá vo vykurovanej garáži. Nachádzajú sa tu 2 skladové priestory. Hlavnou dominantou je letná kuchyňa s vnútorným, aj vonkajším posedením a výhľadom na bazén a záhradu. Vedľa kuchyne sa nachádza aj ďalšia kúpeľňa s WC. Dispozične je tu možnosť vytvorenia nezávislého 1 izbového bytu.

POZEMOK: Disponuje výmerou 1448 m2 vrátane zastavanej časti. Na pozemku sa nachádzajú inžinierske siete (elektrina, plyn, voda). Kanalizácia je nahradená 12 kubíkovým nepriepustným septikom. K pozemku vedie súkromná cesta (predáva sa s podielom na nej).

BAZÉN: Compass pool, slaná voda, automatická filtrácia, Alukov prekrytie, vyhrievanie.

STAVBA: Spodná časť domu nachádzajúca sa v teréne – betón + tehla. Vrchná časť drevodom. Nadštandardný výber povrchovým materiálov. Podlahové kúrenie, klimatizácia a vonkajšie tieniace screenové rolety v celom dome. O bezpečnosť sa stará kamerový a bezpečnostný systém.

NÁZOR MAKLÉRA: Táto nádherná vila nie je výnimočná iba svojím dizajnom a kvalitou použitých materiálom, ale hlavne príjemnou energiou, ktorá vo Vás zaručene zostane ešte dlho po obhliadke. A verte, viem o čom hovorím. Ak hľadáte tichú, príjemnú lokalitu, iba 5 min od centra Nitry, so 100% súkromím pre svoju rodinu, je to pre Vás správna voľba.

CENA: Info v RK

REALITNÝ MAKLÉR: Mgr. Daniela Škrobánková, 0948 11 33 61

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom.

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1448 m2
Typ zeme:
mierne svahovitá
Teritórium:
Intravilán
Šírka pozemku:
30 m
Dĺžka pozemku:
50 m
Úžitková plocha:
292 m2
Zastavaná plocha:
263 m2
Podlahová plocha:
331.7 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
5
Energetický certifikát:
žiadne
Energetická náročnosť budovy:
Nízkoenergetický
Typ budovy:
zmiešané
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Balkón:
áno
Loggia:
áno
Terasa:
áno
Garáž:
áno
Sklad:
áno
Rok výstavby:
2018
Rok poslednej rekonštrukcie:
2018
Rok kolaudácie:
2018
Celková plocha:
331.7 m2
Počet garáží:
1
Plocha garáže:
36 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Voda - na pozemku - studňa:
áno
Elektrika - na pozemku - 230 V:
áno
Vykurovanie - podlahové:
áno
Internet:
áno
 

MAKLÉR

Mgr. Daniela Škrobánková

Manager

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti