Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Na predaj rodinný dom v tichej lokalite v obci Nové Hony, 1730m2

Základné informácie

Obec: Nové Hony
Okres: Lučenec
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

BOSEN | Na predaj rodinný dom v tichej lokalite v obci Nové Hony, 1730m2

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Bosen Lučenec vám exkluzívne ponúka prízemný rodinný dom v obci Nové Hony v okrese Lučenec. Tento rodinný dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou v roku 2004. Nachádza sa v tichej lokalite s dobrým susedstvom a je vhodný aj na chalupárčenie. Rodinný dom je v dobrom stave, vďaka čomu je možné užívanie ihneď bez nutných investícii.

DOM: Tehlovo-válkový rodinný dom je situovaný na pozemku s celkovou rozlohou 1243m2, na ktorej sa okrem rodinného domu nachádza aj murovaná garáž v pôvodnom stave. Rodinný dom je z časti podpivničený a prešiel čiastočnou rekonštrukciou, pričom k domu sa pristavoval v roku 2010 aj tehlový altánok na posedenie. V rámci rekonštrukcie sa renovovala strecha, kúpeľna a kuchyňa so špajzou.

DISPOZÍCIA: Obytná plocha rodinného domu je 134 m2 a pozostáva zo 4 izieb, kuchyne s jedálňou, kúpeľne s toaletou, špajze a technickej miestnosti. Z priestrannej predsiene je prístup do kuchyňe a jedálne, kde sa nachádzajú aj krbové kachle na tuhé palivo. Ďalej z predsieňe je prístup do kúpeľne s toaletou, špajze a do dennej a nočnej časti, kde sú dve priechodné izby, detská izba, spálňa , pričom v obývacej miestnosti je atypická kachľová pec, ktorá je tam dominantou.

IS: Rodinný dom je napojený na plyn. Vykurovanie je v dome na plynové gamatky ale aj na tuhé palivo, pričom v dome sú aj krbové kachle. Ohrev vody zabezpečuje elektrický bojler. V záhrade sú k dispozícii aj dve studne a čistička. 

LOKALITA: Dom je situovaný v tichej a peknej lokalite s dobrým susedstvom a peknou prírodou. V susednej obci Veľké Dravce, ktorá je vzdialená len 2 km je k dispozícii obchod s potravinami, pohostinstvo, škola, škôlka a pošta. Okresné mesto Lučenec ako aj Rimavská Sobota sú vzdialené len 15 km a ponúkajú kompletné občianske vybavenie.

ZARIADENIE: Rodinný dom sa predáva kompletne zariadený, viď foto.

CENA: 90.000€

Realitný maklér: Andrea Sabová 
                             +421904382920
                             sabova@bosen.sk

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha predzáhradky:
487 m2
Plocha pozemku:
1730 m2
Úžitková plocha:
200 m2
Zastavaná plocha:
1243 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
4
Pivnica:
áno
Špajza:
áno
 

INFORMATÍVNA ÚVEROVÁ KALKULAČKA

 

MAKLÉR

Andrea Sabová

realitná maklérka

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti