Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

REALICITY / 5 izbový rodinný dom v krásnom a tichom prostredí.

Základné informácie

Obec: Vojka nad Dunajom
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

REALICITY / 5 izbový rodinný dom v krásnom a tichom prostredí.

Popis nehnuteľnosti

REALICITY vám ponúka na predaj moderný 5 izbový bungalov v obci Vojka nad Dunajom. Nehnuteľnosť má 125m2 s úžitkovú plochu s pozemkom vo veľkosti viac ako 800m2.

Dom: má výmeru 123m2 a k tomu vonkajšia terasa má 42m2. Vedľa terasy je možné si vybudovať vonkajší bazén. Najväčšou výhodou domu je rozdelenie dennej a nočnej časti. Kde rodičovskú nočnú časť oddeľuje od ďalších izieb priestranná obývacia izba spojená s kuchyňou. V dome sa nachádzajú okrem obývacej izby s kuchyňou aj 3 samostatné izby, pracovňa, 2 kúpelne a jedna samostatná toaleta.

Dispozícia domu: Vstupná hala 6,7m2, chodba 5,06m2, toaleta 1,61m2, špajza 1,45m2, obývacia izba s kuchyňou 52m2, kúpeľňa 4,4m2, pracovňa 8m2, 2x detská izba 9,61m2, rodičovská spálňa 13,07m2, šatník izba 7,12m2, kúpeľňa 4,28m2,

Pozemok: Veľkosť pozemku je viac ako 800m2. Na pozemku sa nachádza vybudovaná príjazdová cesta, vstupná brána, parkovacie miesta pre 3 autá. Záhrada na pozemku je upravená. Okolo celého pozemku je oplotenie.

Lokalita: Nehnuteľnosť sa nachádza v tichej lokalite v obci Vojka na Dunajom. Výhodou lokality je jednoduchý prístup na hrádzu Dunaja, ktorú možete využívať na bicyklovanie alebo beh. V okolí je veľa zelene, jazero na relaxačné prechádzky s rodinou alebo len so psom. Lokalita je celkovo označovaná za veľmi kľudné miesto kde nejazdí veľa áut, s pohodlným prístupom do Bratislavy.

Kúrenie: V celom dome je podlahové kúrenie cez tepelné čerpadlo.

Dom sa predáva v holo stave s vydláždenou terasou a upravenou záhradou. Je možné ho pripraviť aj do štandardu. V rámci štandardu zabezpečíme plastové okná, laminátová podlaha, obklad, dlažba, Interiérové a exteriérové dvere, sanita v obidvoch kúpeľniach. V rámci exteriéru je v cene vybudovaná príjazdová cesta, vstupná brána, parkovacie miesta, vydláždená terasa, bazén a upravená záhrada.

Doplnkové služby: V prípade záujmu vieme poskytnúť aj kompletné služby ohľadne zariadenia nehnuteľnosti na mieru cez našich partnerov. V našom tíme poskytujeme klientom aj komplexné riešenie finančných služieb ohľadne financovania nehnuteľnosti a poistenia nehnuteľnosti.

CENA: 289 987€

Realitný maklér: Bartolomej GONOS, +421917203738, bartolomej.gonos@realicity.sk

Realitná kancelária Realicity je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena zahŕňa aj províziu pre realitnú kanceláriu. 
Realicty poskytuje profesionálne služby v oblasti developerskych projektov, predaja a prenájmu nehnuteľnosti a poskytuje klientom aj komplexné finančné poradenstvo vrátane zhodnocovania a správy majetku.
Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.  
REALICITY je partnerom spoločnosti BOSEN GROUP.

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
800 m2
Úžitková plocha:
123 m2
Zastavaná plocha:
212 m2
Stav:
Vo výstavbe
Typ budovy:
tehla
Terasa:
áno
Rok výstavby:
2024
Celková plocha:
123 m2
 

INFORMATÍVNA ÚVEROVÁ KALKULAČKA

 

MAKLÉR

Bartolomej Gonos

Zakladateľ a riaditeľ Realicity

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti