Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

REALICITY / Krásny 3 izbový rodinný dom na Dunajskej ulici

Základné informácie

Ulica: Dunajská
Obec: Gabčíkovo
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

REALICITY / Krásny 3 izbový rodinný dom na Dunajskej ulici

Popis nehnuteľnosti

REALICITY vám ponúka na predaj moderný nízkoenergetický 3 izbový rodinný dom v Gabčíkove.   
Ide o ponuku dvojdomu s efektívne vyriešenou dispozíciou obytného priestoru a  s priestranou záhradou.

Dom: Zastavaná plocha dvojdomu je 212,56m2 z toho obytná plocha jednej bytovej jednotky je 84,14m2 Plocha zelene je 397,18m2. Dominantou je príjemná lokalita a moderný dizajn domu. Najväčšou izbou v dome je priestraná obyvačka s kuchyňou ktoré majú takmer 48m2.
V dome sa náchádzaju okrem obyvačky s kuchyňou aj 2 samostatné izby, 1 kúpelňa.

Dispozícia domu: Vstupná hala 3,68m2, chodba 2,24m2, obyvačka s kuchyňou a jedálňou 47,40m2, spáľňa 13m2, detská izba 11,09m2, kúpelňa 6,73m2. Veľkou výhodou je práve dispozičné riešenie domu, kde rodičovskú spálňu a detskú izbu oddeluje priestranná obyvačka s kuchyňou.
Vstup na terasu je zo všetkých izieb.

Pozemok: Veľkosť pozemku je 497m2. Na pozemku je vybudovaná terasa. Ostatná časť pozemku je zatrávnená. Pred vstupom na pozemok su vybudované parkovacie miesta pre 6 autá. Každý dom má k dispozícii 3 parkovacie miesta. 

Lokalita: Nehnuteľnosť sa nachádza v tichej lokalite v obci Bodíky.. Výhodou lokality je jednoduchý prístup na hrádzu Dunaja, ktorú možete využivať na bicyklovanie alebo beh. V okolí je veľa zelene, jazero v obci Vojka nad Dunajom na relaxačné prechádzky s rodinou alebo len so psom. Lokalita je celkovo označovaná ze veľmi kľudné miesto kde nejazdí veľa áut, s pohodlným prístupom do Bratislavy.  

Dom je možné kúpiť v stave holodom alebo v štandarde. V rámci exteriéru je v cene vybudovaná príjazdová cesta, upravený pozemok vstupná brána, parkovacie miesta, vydláždená terasa.  

Fotky zariadeného interiéru sú ilustračné. V prípade záujmu zabepečíme zariedenie nehnuteľnosti podľa vizualizácii alebo nový návrh cez interrierovú dizajnérku.  

CENA: 189 987€   Realitný maklér: Bartolomej GONOS, +421917203738, bartolomej.gonos@realicity.sk  

Realitná kancelária Realicity je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena zahŕňa aj províziu pre realitnú kanceláriu.  Realicty poskytuje profesionálne služby v oblasti developerskych projektov, predaja a prenájmu nehnuteľnosti a poskytuje klientom aj komplexné finančné poradenstvo vrátane zhodnocovania a správy majetku. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky. REALICITY je partnerom spoločnosti BOSEN GROUP.

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Plocha pozemku:
609 m2
Typ zeme:
rovina
Úžitková plocha:
84.14 m2
Zastavaná plocha:
212.56 m2
Stav:
Vo výstavbe
Terasa:
áno
Rok výstavby:
2024
Celková plocha:
84.14 m2
 

INFORMATÍVNA ÚVEROVÁ KALKULAČKA

 

MAKLÉR

Bartolomej Gonos

Zakladateľ a riaditeľ Realicity

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti