Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Základné informácie

Ulica: Spojovacia
Obec: Hrubá Borša
Okres: Senec
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

BOSEN | Moderný 4-izbový bungalov s bazénom, altánkom a saunou na ulici Spojovacia, Hrubá Borša

Popis nehnuteľnosti

Bosen Group Vám ponúka na predaj moderný 4-izbový bungalov s bazénom, altánkom a saunou. Rodinný dom je postavený z kvalitných materiálov s dôrazom na každý detail. Nachádza sa v areáli golfového ihriska Borša, na ulici Spojovacia.

DOM: Ide o dokonale premyslenú stavbu z roku 2017 s úžitkovou plochou 176 m² + 27 m² altánkom. Minimálne náklady na energiu sú zabezpečené vďaka fotovoltaike.

DISPOZÍCIA: V prednej časti domu sa nachádzajú dve izby s vlastnou kúpeľňou a toaletou, čo umožňuje oddelenie hosťovskej, detskej alebo pracovnej zóny od rodičovskej časti, ktorá je vybavená vlastným šatníkom, kúpeľňou a toaletou v zadnej časti domu. V strede domu sa nachádza spoločná obývacia časť, samostatná kuchyňa, technická miestnosť a pracovňa. Z kuchyne aj obývacej časti sa vychádza na útulnú terasu a záhradu. Vedľa bazéna so slanou vodou je nielen vizuálne atraktívny, ale predovšetkým praktický altánok so samostatnou kuchynkou a dostatkom miesta na sedenie s priateľmi, ktorý môžete podľa chuti a počasia úplne otvoriť alebo naopak uzavrieť. K dispozícii je aj fínska sauna, technická miestnosť a samostatná toaleta.

ŠTANDARD: Zahŕňa fotovoltaiku, nabíjaciu stanicu pre elektrické vozidlá, bezpečnostné vchodové dvere, integrovanú klimatizáciu, podlahové kúrenie, 4x TV, alarm, kamerový systém, domového vrátnika, posuvnú elektrickú bránu, centrálny vysávač, drevohliníkové okná s izolačnými trojsklami, elektrické exteriérové žalúzie, krb, bazén a fínsku saunu. Nehnuteľnosť je vkusne vybavená nábytkom vyrobeným na mieru so vstavanými spotrebičmi od najlepších značiek.

ZARIADENIE: Nehnuteľnosť sa predáva zariadená. Niektoré kusy voľne stojaceho nábytku a obrazy nebudú podľa dohody s majiteľmi súčasťou predaja.

PARKOVANIE: 1x garáž a 3x vonkajšie parkovacie miesta v rámci pozemku za bránou.

IS: Verejná voda, kanalizácia, elektrina, plyn.

POZEMOK: Pozemok je rovinatý a má rozlohu 699 m². Okolie rodinného domu je krásne upravené a udržiavané s automatickou závlahou. Na pozemku je studňa.

LOKALITA: Tento bungalov sa nachádza v blízkosti golfového ihriska Borša a je ideálnym miestom pre tých, ktorí túžia po pokojnom živote mimo ruchu mesta, pričom Senec a Bratislava sú stále na dosah ruky. Obec ponúka všetko potrebné pre komfortný život – od materských škôlok, potravín, reštaurácií až po moderné fitness centrum. Nový park s detským ihriskom a možnosti pre cyklistiku či jazdeckú školu robia z tejto lokality ideálne miesto pre rodiny s deťmi aj pre aktívny oddych.

CENA: 489 900 EUR

Realitný maklér: Petr Mík, +421 911 150 233, mik@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná a zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečený advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo pri prevode nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

 

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
699 m2
Úžitková plocha:
176 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
4
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Terasa:
áno
Garáž:
áno
Špajza:
áno
Sklad:
áno
Rok výstavby:
2017
Počet garáží:
1
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Vykurovanie - podlahové:
áno
Internet:
áno
Optická sieť:
áno
 

INFORMATÍVNA ÚVEROVÁ KALKULAČKA

 

MAKLÉR

Petr Mík, LRM.

realitný maklér

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti