Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Budova v priamom centre mesta Poprad na Predaj

  • Cena v RK

Základné informácie

Ulica: Námestie sv. Egídia
Mestská časť: Poprad
Obec: Poprad
Okres: Poprad
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Objekty
Typ: Predaj
Typ objektu: Polyfunkčná budova

BOSEN | Budova v priamom centre mesta Poprad na Predaj

Popis nehnuteľnosti

Bosen Group Vám ponúka na predaj budovu na strategickom mieste v centre mesta Poprad na ulici Námestie svätého Egídia, s možnosťou rekonštrukcie na bytový dom.

BUDOVA: Stavba má 4 podlažia. Nachádzajú sa tu obchodné priestory na prízemí ako aj kancelárske priestory na poschodí. Budova je podpivničená. Aktuálne sa priestory v ponúkanej nehnuteľnosti prenajímajú. Možnosť zakúpenia budovy už s nájomcami. 

PROJEKT: Možnosť zrekonštruovania budovy na bytový dom so 6-timi bytovými jednotkami, parkovaním v objekte a obchodnými priestormi. Pre podrobné technické informácie o možnostiach projektu, prípadne poskytnutie viacerých fotografií priestoru ma neváhajte kontaktovať. 

PARKOVANIE: Parkovanie možné v centre mesta. Po rekonštrukcií budovy je plánované parkovanie priamo vo dvore objektu, kde bude vstup cez rampu.

LOKALITA : Historické centrum mesta Poprad. Lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, školy, škôlky, obchodné centrá, zdravotnícke zariadenia, banky, pošta. Výborná napojenosť na diaľnicu. Mesto poprad disponuje letiskom. V okolí turistická oblasť Vysoké Tatry. 

CENA: Info. o cene v RK

Realtiný maklér: Dominika Neupauerová, +421 901 709 791  neupauerova@bosen.com

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.  

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Úžitková plocha:
250 m2
Zastavaná plocha:
300 m2
Stav:
pôvodný stav
Pivnica:
áno
Celková plocha:
250 m2
Orientácia:
juhovýchod
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno
Kanalizácia - na pozemku - kanalizácia:
áno
Vykurovanie - lokálne:
áno
Internet:
áno
 

INFORMATÍVNA ÚVEROVÁ KALKULAČKA

 

MAKLÉR

Dominika Neupauerová

Realitný maklér

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti