We use cookies

By using this website, you agree to the use of cookies, which help us provide better services. More info

Basic information

Street: Trojičné námestie
City district: Centrum a okolie
City/Town: Trnava
District: Trnava
County: Trnavský kraj
Category: Spaces
Type: Sale
Object type: Offices

BOSEN | Predaj priestorov v centre mesta, 212 m2, Trojičné námestie, Trnava

Property description

Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na predaj priestory o celkovej výmere 212 m2 v Meštianskom dome v úplnom centre Trnavy na Trojičnom námestí. 

MEŠTIANSKY DOM:

Nachádza sa v úplnom centre Trnavy na Trojičnom námestí, ktoré je neodmysliteľnou časťou mesta kde nájdete ako kompletnú občiansku vybavenosť, služby, obchody aj kultúrny dom, alebo divadlo Jána Palárika. Námestie má vysokú mieru návštevnosti a je lákadlom pre turistov, preto je táto nehnuteľnosť vhodnou a bezpečnou investíciou.

Dom prešiel kompletnou rekonštrukciou v rokoch 2021 – 2022, kedy bola zriadená napríklad nová kanalizácia, elektroinštalácia, plynoinštalácia, vodovodná prípojka. V tom čase taktiež prebehla výmena strešnej krytiny, statické zabezpečenie obvodových múrov, nové omietky, nová vstupná brána, nové drevené okná – eurofil a dvojité sklo. 

3D VIRTUÁLNA PREHLIADKA : 

https://my.matterport.com/show/?m=5uDWVy3tJ4W

PRIESTORY:

Nachádzajú sa na 1. poschodí polyfunknčného domu. Priestory prešli kompletnou rekonštrukciou ( nové sadrokartónové stropy, nová elektroinštalácia, príprava na kuchynskú linku, kompletne zariadené kúpeľne  s vodeodolnými mramorovými omietkami – benátsky štuk ), inštalácia klimatizačných jednotiek, predpríprava na kamerový systém, predpríprava systému odomykania dverí na diaľku. Priestor je rozdelený na tri samostatné jednotky, pričom každá má samostatné meranie vody, kúrenia, elektrickej energie, vlastný plynový kotol na ohrev vody  so smart termostatmi s ovládaním na diaľku. Priestory sú vedené ako byt, no majú vysoký potenciál pre využite ako napríklad kancelárie najmä vďaka praktickému rozdeleniu, či samotnej polohe. 

CENA : Viac informácií o cene a nehnuteľnosti Vám poskytneme prostredníctvom realitného makléra. K dispozícií znalecký posudok z roku 2022.

MAKLÉR 1: Klaudia Jenischová, jenischova@bosen.sk, +421 919 188 524

MAKLÉR 2: Adam Belianský, beliansky@bosen.sk, +421 944 288 368

Realitná kancelária Bosen Group  je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

 

MORE INFO

Status:
active
Ownership:
personal
Usable area:
212 m2
Type:
Fully re-made
Number of rooms:
6
Building type:
brick
Equipment type:
Partially furnished
Loggia:
yes
Terrace:
yes
Position:
higher floor
Floor:
1
Total area:
212 m2
Utilities:
yes
Water:
yes
Electric:
yes
Gas:
yes
Sewage:
yes
 

INFORMATIVE CREDIT CALCULATOR

 

BROKER

Klaudia Jenischová

real estate agent