Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | PREDAJ 3 izbový mezonet v novostavbe, 2 x parkovacie státie, Stupava, ul. Sama Tomášika

Základné informácie

Ulica: Sama Tomášika
Obec: Stupava
Okres: Malacky
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

BOSEN | PREDAJ 3 izbový mezonet v novostavbe, 2 x parkovacie státie, Stupava, ul. Sama Tomášika

Popis nehnuteľnosti

Bosen Group Vám ponúka na predaj moderný 3 izbový mezonet s priestrannou terasou a dvomi parkovacími miestami priamo pred bytovým domom.

BYT: Výmera bytu je 87 m2 z čoho terasa tvorí 12 m2. Byt sa nachádza v skolaudovanej novostavbe rodinného domu s troma bytovými jednotkami. Nehnuteľnosť sa predáva v prevedení holobyt. Postavená je z tehly (obvodové múry 300 mm, akustická predstena 10 cm medzi obytnými miestnosťami). Bytový dom je kompletne zateplený (150 mm polystyrénom), podlahové kúrenie v celom byte, plynový kotol, bezpečnostné vchodové dvere, predpríprava na klimatizáciu a externé žalúzie. V prípade záujmu je možné dokončenie do štandardu. 

DISPOZÍCIA: Prízemie: Vstupná chodba, technická miestnosť.
1.np: Kúpeľňa s predprípravou na sprchový kút a toaletu, 2 x spálňa, šatník, obývacia izba spojená s kuchyňou so vstupom na priestrannú terasu. Z terasy je možnosť dobudovania schodiska na pochôdznu strechu.

PARKOVANIE: 2x parkovacie státie pred bytovým domom.

LOKALITA: Stupava je výbornou lokalitou pre bývanie vďaka kompletnej občianskej vybavenosti a vzdialenosti 10 min. autom od hlavného mesta Bratislava. Byt s nachádza v pokojnej ulici zastavbe rodinných domov, čo ponúka komfortné bývanie pre rodiny s detmi, ale aj jednotlivcov. V blízkosti sa nachádzajú potraviny, fitnesscentrum, reštaurácie, kaviareň, pekáreň, neďaleko obchodný reťazec BILLA, materská škola, zdravotné stredisko, autobusová zastávka. 

CENA: 225.000,-

REALITNÝ MAKLÉR: Ing. Michal Kulla RSc., +421 903 369 199, kulla@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
75 m2
Stav:
novostavba
Terasa:
áno
Sklad:
áno
Pozícia:
vyvýšené prízemie
Celková plocha:
87 m2
Terasa plocha:
12 m2
Počet terás:
1
Orientácia:
juhozápad
Vykurovanie - podlahové:
áno
Vykurovanie - lokálne:
áno
 

INFORMATÍVNA ÚVEROVÁ KALKULAČKA

 

MAKLÉR

Ing. Michal Kulla, RSc.

partner, realitný maklér

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti