Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Rekreačná chata pri Evičkinom jazere Štiavnické Bane

Základné informácie

Obec: Štiavnické Bane
Okres: Banská Štiavnica
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata

BOSEN | Rekreačná chata pri Evičkinom jazere Štiavnické Bane

Popis nehnuteľnosti

Bosen Group Nitra ponúka exkluzívne na predaj zariadenú rekreačnú chatu vo vyhľadávanej lokalite Štiavnických baní pri Evičkinom jazere.

CHATA: Zastavaná plocha chaty je 62 m2, pričom úžitková plocha je 118 m2. Chata sa nachádza na pozemku o rozlohe 688 m2. Kolaudácia prebehla v roku 2009. Chata je postavená z Ytongu, je zateplená a vykurovaná krbovými kachľami a elektrickými radiátormi. Chata je pripojená na vodovod, elektriku a kanalizácia je riešená žumpou. 

DISPOZÍCIA: Chata disponuje vstupnou halou oddelenou dverami od kuchyne a jedálenským stolom. Priestranná obývačka ponúka výstup na terasu. Počas zimného obdobia využijete krbové kachle. Na prízemí sa nachádza hosťovské WC. Na poschodí sa nachádza väčšia izba pre 4 osoby a menšia izba pre 2 osoby. Obe izby majú dostatok odkladacieho priestoru. Medzi izbami sa nachádza kúpeľňa s WC , sprchovacím kútom a práčkou. Suterén ponúka vstavanú skriňu a je možné ho využiť napríklad ako vinnú pivničku pre večerné posedenia.

ZARIADENIE: Rekreačná chata sa predáva kompletne zariadená. Stačí prísť a vychutnávať si relax v pohodu v prírode.

POZEMOK: Rovinatý pozemok s rozmermi približne 38 x 20 m má rozlohu 688 m2 a je orientovaný na južnú stranu. Súčasťou pozemku je aj spoluvlastnícky podiel na priľahlom pozemku o rozlohe 68 m2, ktorý slúži ako parkovisko pre 2 autá.

LOKALITA: Obec Štiavnické Bane patrí medzi vyhľadávané turistické a dovolenkové destinácie. Množstvo vodných plôch, turistických chodníkov, kultúrnych pamiatok a prírody zaručuje dokonalý relax pre každého. V letných mesiacoch oceníte tesnú blízkosť Evičkinho jazera s bufetom.

CENA: 280.000€ 

MAKLÉR: Martin Pinter, +421 903 243 462, pinter@bosen.sk

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri predaji nehnuteľnosti.

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
688 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Šírka pozemku:
20 m
Dĺžka pozemku:
38 m
Úžitková plocha:
118 m2
Zastavaná plocha:
62 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
3
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Terasa:
áno
Pivnica:
áno
Rok výstavby:
2008
Rok kolaudácie:
2009
Počet poschodí od prízemia vyššie:
2
Celková plocha:
688 m2
Terasa plocha:
10 m2
Počet terás:
1
Pivnica plocha:
25 m2
Počet pivníc:
1
Orientácia:
juh
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno
Kanalizácia - na pozemku - žumpa:
áno
Vykurovanie - lokálne:
áno
 

INFORMATÍVNA ÚVEROVÁ KALKULAČKA

 

MAKLÉR

Martin Pinter

Riaditeľ pobočky

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti