Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | 2 izbový byt s výhľadom na BA v lokalite Koliba

Základné informácie

Ulica: Brečtanová
Mestská časť: Koliba
Obec: Bratislava-Nové Mesto
Okres: Bratislava III
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

BOSEN | 2 izbový byt s výhľadom na BA v lokalite Koliba

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Bosen Group ponúka na predaj exkluzívne 2 izbový byt v projekte Brečtanka. Byt sa nachádza mestskej časti Bratislava Nové mesto Koliba na Brečtanovej ulici.

Bytový dom: ide o projekt Brečtanka,  tehlový zateplený bytový dom bol kolaudovaný v roku 2010.  V rámci areálu je množstvo zelene, park. V bytovom dome je výťah.

BYT: 2 izbový byt o celkovej výmere 68,82 m2 m2 z toho byt je o výmere 60,82 m2 a loggia o výmere 8 m2, bez pivnice.  Nachádza sa na 3. poschodí zo 4.  a  predáva sa zariadený. V byte je podlahové kúrenie a 2x klimatizáia. Byt je kúpou voľný. Mesačné náklady: nájom 260€,  elektrina 15€, internet Orange. 

Vizuál: https://my.matterport.com/show/?m=qctmLNGSVry

Dispozícia: Vstup do bytu tvorí chodba, s priestorom na botník a rolldor, WC. Z chodby sa otvára veľký priestor do obývačky a kuchyne. Kuchyňa je dostatočne priestranná, súčasťou kuchyne je  komora, ktorá sa nachádza v zadnej časti za kuchyňou. V obývačke je vstup na balkón, ktorý poskytuje krásny pohľad na Bratislavu. V zadnej časti bytu je spálňa s vlastním šatníkom a kúpeľňou.

Lokalita: Bytový dom sa nachádza v tichej lokalite, v mestskej časti Koliba, v krásnom prostredí, kde je veľa zelene, športového využitia a hlavne pokoj a ticho. Pribytovke je hne´d autobusová zástavka, škola.

PARKOVANIE: parkovanie pri bytovke

Cena: 360.000 €

Realitný maklér: Renáta Stopiak, + 421 915 089 319

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
60.82 m2
Zastavaná plocha:
68.82 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
2
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Loggia:
áno
Rok kolaudácie:
2010
Poschodie:
3
Celková plocha:
68.82 m2
Plocha loggie:
8 m2
Počet logií:
1
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Kanalizácia:
áno
Internet:
áno
 

INFORMATÍVNA ÚVEROVÁ KALKULAČKA

 

MAKLÉR

Bc. Renáta Stopiak

realitná maklérka

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti