Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Stavebný pozemok vhodný na výstavbu rodinného domu v meste Svätý Jur, 1006 m2

  • 300 000

Základné informácie

Ulica: Malokarpatská
Obec: Svätý Jur
Okres: Pezinok
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemok pre rodinné domy

BOSEN | Stavebný pozemok vhodný na výstavbu rodinného domu v meste Svätý Jur, 1006 m2

Popis nehnuteľnosti

Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na predaj stavebný pozemok vo vyhľadávanej lokalite mesta Svätý Jur. Pozemok je vhodný na výstavbu rodinného domu.

VIDEO: https://youtu.be/QQh1A8E7jH8

POZEMOK: Má výmeru 1006 m2, šírka je od 16,55 do 22,87 m.Pozemok je mierne svahovitý a orientovaný na juh. Pozemok je ohraničený plotom s betónovou podmurovkou, betónovým oporným múrom v spodnej časti a gabiónovým oporným múrom v hornej časti. Na okraji pozemku sa nachádza potok. Cez potok je prístup peším premostením - v budúcnosti je mestom plánované dobudovanie ulice Malokarpatská v spodnej časti pozemku. Jedinečnou výhodou tohto pozemku je, že oba susedné pozemky po stranách sú vinohrady, na ktorých nie je povolená výstavba. Toto zabezpečuje výnimočné súkromie bez priamych susedov. UPI na vyžiadanie. 

IS: Plyn a dátové vedenie na pozemku, elektrina a voda na hranici pozemku.

LOKALITA: Pozemok sa nachádza v zastavanom území obce Svätý Jur.
Svätý Jur je starobylé mestečko, ktoré leží vo vínorodom kraji na úpätí Malých Karpát, necelých 14 km od Bratislavy. Historické jadro Svätého Jura bolo vyhlásené za mestskú pamiatkovú rezerváciu. V meste sa nachádza kompletná občianska vybavenosť – školy, škôlky, obchody, lek. starostlivosť, pošta, lekáreň. Výborná dostupnosť (autobusové a vlakové spojenie) do hlavného mesta Bratislava ako aj do okresného mesta Pezinok. Táto lokalita Vám ponúka pokojné bývanie, ale aj možnosť rôznorodých športových a kultúrnych aktivít. 

CENA: 300 000,-EUR

Realitný maklér: Martina Hanzlíková RSc., hanzlikova@bosen.sk, 0903 294 809

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1006 m2
Typ zeme:
mierne svahovitá
Teritórium:
Intravilán
Celková plocha:
1006 m2
Orientácia:
juh
 

MAKLÉR

Martina Hanzlíková RSc.

riaditeľka pobočky

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti