Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Základné informácie

Ulica: Lakšárska Nová Ves
Obec: Lakšárska Nová Ves
Okres: Senica
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

BOSEN | Na predaj podpivničený rodinný dom v blízkosti lesa , Lakšárska Nová Ves

Popis nehnuteľnosti

Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na predaj veľký 6 izbový podpivničený rodinný dom neďaleko borovicového lesa v obci Lakšárska Nová Ves.

DOM: Rodinný dom o výmere 180 m2 je postavený z kvádra a bol skolaudovaný v roku 1975. V roku 2012 prebehla na dome rekonštrukcia: plastové okná, zateplenie, fasáda.

DISPOZÍCIA: Na prízemí sa nachádza predsieň, hala so vstupom na poschodie, veľká obývacia izba, spálňa, kuchyňa, kúpeľňa so sprchovým kútom a špajza. Poschodie tvorí: chodba, tri izby, jedna izba má balkón do ulice , druhá izba s terasou do záhrady, špajza, z ktorej je vstup na podkrovie, kúpeľňa so sprchovým kútom a wc, technická miestnosť pri schodoch. V suteréne sa nachádza garáž pre dve vozidlá, práčovňa s kúpeľňou a wc, letná kuchyňa, dieľňa.

INŽINIERSKE SIETE: Dom je napojený na vodu zo studne, dá sa však využívať obecný vodovod, elektrina, kúrenie je zabezpečené novým kondenzačným plynovým kotlom ako aj kotlom na tuhé palivo. Odpad vedený do žumpy, ktorá je pred domom.

POZEMOK: Na pozemku o výmere 873 m2 sa nachádza krytá terasa a v zadnej časti pozemku sa nachádza murovaná hospodárska budova. Prístup na pozemok je aj zo zadnej časti záhrady.

LOKALITA: Rodinný dom sa nachádza v tesnej blízkosti školy v kľudnej časti obce a asi 200 m sa nachádza centrum. V okolí domu je vstup do borovicového lesa. Obec je vzdialená od mesta Malacky a Senica 23 km.

CENA: 189.000,- Eur.

Realitný maklér: Michaela Kotrčová, 0902 396 178, kotrcova@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky
 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
873 m2
Úžitková plocha:
180 m2
Stav:
čiastočne prerobený
 

INFORMATÍVNA ÚVEROVÁ KALKULAČKA

 

MAKLÉR

Michaela Kotrčová

realitná maklérka

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti