We use cookies

By using this website, you agree to the use of cookies, which help us provide better services. More info

BOSEN | 1,5 izbový byt na predaj, Karadžičova ul., Bratislava

Basic information

Street: Karadžičova
City/Town: Bratislava-Staré Mesto
District: Bratislava I
County: Bratislavský kraj
Category: Apartments
Type: Sale
Apartment type: Studio

BOSEN | 1,5 izbový byt na predaj, Karadžičova ul., Bratislava

Property description

Ponúkame na predaj 1,5 izbový byt na Karadžičovej ulici v Bratislave. Byt je ideálny pre jednotlivca alebo pár, ktorý hľadá pohodlné bývanie v centre mesta s dobrou dostupnosťou k všetkým dôležitým službám.

3D virtuálna prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=xFokvggPypj

BYT:  Byt sa nachádza na 5. poschodí bytového domu s výťahom a poskytuje pokojný výhľad do tichého dvora. Celková výmera bytu je 42,9m² + balkón vo výmere 4m2. Byt je okamžite k dispozícii k nasťahovaniu. K bytu prislúcha aj pivnica vo výmere 5m2. 

DISPOZÍCIA: Pri vstupe do bytu sa nachádza vstupná chodba, ktorá vedie do všetkých častí bytu. Byt má kúpeľňu so sprchovacím kútom a oddelenú toaletu. Kuchyňa je samostatná a poskytuje dostatok priestoru na varenie a stolovanie. Izba, ktorá slúži ako obývacia aj spálňa, má priamy výstup na balkón, kde si môžete užívať tiché a pokojné chvíle. Výhľad je do kľudného dvoru bytového domu plného zelene.

ZARIADENIE: Byt je zariadený a pripravený na okamžité užívanie. V kuchyni sa nachádza základné vybavenie vrátane sporáka, chladničky a mikrovlnky. Izba je vybavená základným nábytkom, ktorý môže byť po dohode ponechaný.

PARKOVANIE: Parkovanie je verejne dostupné priamo pred bytovým domom (PAAS).

LOKALITA: Byt sa nachádza na Karadžičovej ulici, ktorá je známa svojou výbornou polohou v rámci Bratislavy. V blízkosti sa nachádzajú obchody, reštaurácie, kaviarne, školy a zdravotnícke zariadenia. Výborná dostupnosť verejnou dopravou zabezpečuje jednoduchý a rýchly presun do centra mesta a ostatných častí Bratislavy.

Tento byt je skvelou príležitosťou pre tých, ktorí hľadajú komfortné bývanie v kľudnej lokalite s vynikajúcou dostupnosťou do centra mesta. V tesnej blízkosti sa nachádza zastávka Krížna z ktorej idú spoje č. 4,9,21,25,60,68,78 a pravidelná linka na autobusovú stanicu. V pešej dostupnosti sa nachádza nákupné centrum Mlynské Nivy a náupné centrum Central.

CENA: 175 000€

REALITNÝ MKALÉR:  Ing. Michal Kulla RSc., +421 903 369 199, kulla@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným poriadkom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právne služby poskytované advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo pri prevode nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

 

MORE INFO

Status:
active
Ownership:
personal
Transition room:
yes
Usable area:
42.9 m2
Built-up area:
42.9 m2
Store area:
5 m2
Type:
partly re-made
Number of rooms:
1
Equipment type:
completely furnished
Balcony:
yes
Cellar:
yes
Public parking:
yes
Lift:
yes
Position:
higher floor
Floor:
5
Total area:
42.9 m2
Balcony area:
4 m2
Number of balconies:
1
Cellar area:
5 m2
Cellar count:
1
Utilities:
yes
Water:
yes
Electric:
yes
Gas:
yes
Sewage:
yes
Water - On land:
yes
Electric - On land:
yes
On land - sewer:
yes
Phone:
yes
Internet:
yes
Phone:
yes
 

INFORMATIVE CREDIT CALCULATOR

 

BROKER

Ing. Michal Kulla, RSc.

partner, realitný maklér